INSCHRIJVEN

KAN OP ELKE SCHOOLDAG!

Elk jaar is er in het nieuws heel wat te doen rond het inschrijven van leerlingen op school. Het zogenaamd kamperen aan de poort is in ons geval gelukkig niet nodig. Wij hebben geen probleem wat de capaciteit betreft. De capaciteitsbepaling is te vinden in de schoolbrochure.

 

Ter info de inschrijvingsprocedure 2021-2022:

  • Wie reeds ingeschreven is bij ons op school, blijft automatisch ingeschreven. De inschrijving van kleuter naar lager blijft dus automatisch in orde. Dit geldt ook voor wie overstapt van de afdeling Nieuwenhove naar het centrum.

  • Vrije inschrijvingen voor nieuwe leerlingen kunnen gedurende het huidige en volgende schooljaar worden gedaan.
     

Inschrijven kan elke schooldag tijdens de schooluren of na afspraak.

  • Indien mogelijk vragen wij om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd kunnen maken voor jou.

 

Nodige documenten voor inschrijving:

  • een geldig identiteitsdocument zoals kids-ID of ISI+-kaart. Mocht u niet in het bezit zijn van een van deze documenten kan een ander officieel document gebruikt worden.

 

Nieuwe peuter/kleuter

 

Een paar weken voor elke instapdatum is er een kom- en kijkdag. Deze gaat steeds door op vrijdag in elke afdeling. Ouders en hun kleuter zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de kleuterklas en kennis te maken met de verschillende leerkrachten. De data kunt u vinden in de kalender of op de pagina voor nieuwe instappers.